Pronssikorut ovat monikäyttöisiä

Pronssikorut ovat upeita kesän riemukkaissa juhlissa!

Niin tyyliä kuin räväkkyyttäkin: pronssikorut ovat useimmiten hieman isompia kuin hopeakorut, ne huomataan varmasti!

Pronssin hehku on kaunista ja monen iholle sopii se pronssin lämpö kylmän hopean sijaan. Ihan suotta pronssia vähätellään, se ei ole jalometalli vaan metalliseos, mutta siitä on Suomessa tehty design-koruja vuosikymmeniä. 

Pronssikoru puetaan viimeiseksi ja otetaan yltä ensimmäisenä, pronssikorujen lakkapinta kärsii nimittäin ihovoiteista tai hajusteista ja jos haluaa pidentää korun huoltoväliä, niin tämä kannattaa muistaa. 

Kotioloissa niin pronssille kuin kaikille muillekin koruille on hyvä tehdä lämmin saippuvesipesu silloin tällöin ja kun korun ottaa pois käytöstä, se on hyvä kuivata pehmeällä liinalla. Näin toimien jatkat korusi käyttöikää! 

Mikäli pronssiin tulee tummumista, se on vain hyväksi ja monet rakastavat pronssin patinaa. Jos se sen sijaan rupeaa päästämään likaa tai vihreää iholle, niin tuo se meille huoltoon puhdistettavaksi, kiillotettavaksi ja uudelleen lakattavaksi!


Mikään ei ole kestävämpää kuin pronssikoru! Se on myös ajatonta, kauniit kullanhohtoiset pronssikorut toimivat niin juhlassa kuin arjessakin - ja sitten ne isot suomalaisen muotoilun oikeat aarteet isoine riipuksineen ja pitkine ketjuineen ovat mainiot asusteet vaikka festareille tai muihin villimpiin juhliin!

Lahjakortti